אורז אדום (2)

מצרכים:
1 1/2 כוסות אורז (מומלץ אורז הודי בסמטי)
1 בצל קצוץ
1 קופסה רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי רכייבים טבעיים אסם
מלח לפי הטעם
3 כוסות מים

אופן ההכנה: (35 דקות)

  1. מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת מרק והמלח ומערבבים.
  2. שוטפים במסננת את האורז ומוסיפים לסיר. מטגנים כ4-5 דקות.
  3. יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. ומכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות. מידי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים רבע שעה.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button