מצרכים:
1 1/2 כוסות אורז (מומלץ אורז הודי בסמטי)
1 בצל קצוץ
1 קופסה רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי רכייבים טבעיים אסם
מלח לפי הטעם
3 כוסות מים
אופן ההכנה: (35 דקות)
- מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת מרק והמלח ומערבבים.
- שוטפים במסננת את האורז ומוסיפים לסיר. מטגנים כ4-5 דקות.
- יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- ומכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות. מידי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים רבע שעה.
בתיאבון!