אורז אדום

מצרכים:
1 בצל סגול קצוץ
2 כוסות אורז לבן
1 עגבניה גדולה מגורדת
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 שן שום גדולה כתושה
תיבול: כפית פפריקה מתוקה, כפית גדושה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את האורז ומסננים. משאירים לפחות כשעה לייבוש.
  2. מטגנים בצל בסיר עד להזהבה.
  3. מוסיפים גבניה מגורדת ושום ומערבבים כדקה. לאחר מכן מוסיפים את הרסק. מערבבים כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את האורז ומתבלים. מערבבים היטב לספיגת החומרים באורז.
  5. מוסיפים 3 כוסות מלאות מים רותחים, מערבבים ומכסים היטב לספיגת החומרים באורז.
  6. מוסיפים 3 כוסות מלאות מים רותחים, מערבבים ומכסים. משאירים 20 דקות על אש נמוכה. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button