אסאדו

מצרכים:
חתיכה מרובעת של נתח אסאדו עם עצם ישראל וטרי, במשקל 3 קילו
3-4 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה מעושנת
כפית כמון טחון
כפית אורגנו מיובש
2 כפות סוכר חום
2 כפות אבקת שום
כף גדושה פלפל שחור
מלח דק לפי ה טעם

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל110 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד נתח האסדו.
  3. מורחים את האסדו בתערובת התבלינים מכל הכיוונים, ומעבירים לתבנית עמוקה מעט. אוטמים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום וצולים בחום הנמוך 8-10 שעות, עד שהנתח הופך נימוח ומשחים מבחוץ.
  4. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח 40 דקות לפחות ( המנוחה מייצבת את הבשר) כשמוכנים להגיש, מסירים את כל הכיסויים ומחזירים את הבשר לתנור חם (200) מעלות לכ-10 דקות או עד שהוא מתחמם.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג לשבת חתן

קייטרינג לשבת חתן

עומדים להתחתן בקרוב? בשעה טובה! אם אתם מתכננים לערוך שבת חתן, זה הזמן לקבוע לכם שירותי קייטרינג מקצועיים...

קרא עוד >
קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
Call Now Button