אסאדו

מצרכים:
חתיכה מרובעת של נתח אסאדו עם עצם ישראל וטרי, במשקל 3 קילו
3-4 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה מעושנת
כפית כמון טחון
כפית אורגנו מיובש
2 כפות סוכר חום
2 כפות אבקת שום
כף גדושה פלפל שחור
מלח דק לפי ה טעם

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל110 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד נתח האסדו.
  3. מורחים את האסדו בתערובת התבלינים מכל הכיוונים, ומעבירים לתבנית עמוקה מעט. אוטמים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום וצולים בחום הנמוך 8-10 שעות, עד שהנתח הופך נימוח ומשחים מבחוץ.
  4. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח 40 דקות לפחות ( המנוחה מייצבת את הבשר) כשמוכנים להגיש, מסירים את כל הכיסויים ומחזירים את הבשר לתנור חם (200) מעלות לכ-10 דקות או עד שהוא מתחמם.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button