ארטישוק ממולא

מצרכים:
1 חבילת תחתיות ארטישוק
בשר טחון עם כוסברה, פטרוזיליה, בצל אחד ותפוח אדמה אחד
ראס אל חנות
פלפל שחור
מלח
שמן
מים
1 חבילת אפונה
ביצה טרופה
1 בצל קצוץ
4-5 גבעולי כרפס1/2 לימון
תבלינים: כורכום, פלפל לבן, מרק עוף

אופן ההכנה:

  1. ראשית לים את ראשי הארטישוק להפשרה מלאה
  2. לתבל את הבשר הטחון בכפית ראס אל חנות, מעט פלפל שחור, 2 כפות שמן ,ו3 כפות מים. לערבב הכל לאיחוד להניח בצד.
  3. מטגנים את הבצל. חותכים את הכרפס לאורך של 5-6 ס”מ ומוסיפים לבצל.
  4. מפזרים מעל את האפונה.
  5. מברישים את פנים ראש הארטישוק בביצה וממלאים בבשר הטחון, הביצה מדביקה את הבשר הטחון.
  6. שמים מעל האפונה את ראשי הארטישוק הממולאים, ממיסים בכוס 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית שטוחה של כורכום, 1 כף מרק עוף ומוסיפים אל הסיר. מערבבים בתנועת סיבוב את הסיר.
  7. מוסיפים מים חמים עד גובה האפונה ותחתית האארטישוק, מנמיכים להבה ומבשלים 45 דקות עד צימצום הרוטב.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button