דג ברוטב אדום חריף- חריימה

המצרכים (4 מנות):
1 קילו דג ים פרוס לנתחים
1 ראש שום
3/4 כוס שמן
2 כפות פפריקה חריפה
2 כפות פלפלצ”ומה מחית
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כפית קימל
1 כפית כמון
1/2 לימון סחוט למיץ

אופן ההכנה:

  1. מנקים את הדג. ממליחים ותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותו בשמן חם (לא רותח).
  2. מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ”ומה ואת רסק העגבניות.
  3. בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
  4. מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי הדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד 7 דקות על אש גבוהה.
  5. סוחטים מעל מיץ לימון ומנמיכים את האש למשך 7 דקות נוספות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button