דג ברוטב אדום חריף- חריימה

המצרכים (4 מנות):
1 קילו דג ים פרוס לנתחים
1 ראש שום
3/4 כוס שמן
2 כפות פפריקה חריפה
2 כפות פלפלצ”ומה מחית
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כפית קימל
1 כפית כמון
1/2 לימון סחוט למיץ

אופן ההכנה:

  1. מנקים את הדג. ממליחים ותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותו בשמן חם (לא רותח).
  2. מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ”ומה ואת רסק העגבניות.
  3. בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
  4. מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי הדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד 7 דקות על אש גבוהה.
  5. סוחטים מעל מיץ לימון ומנמיכים את האש למשך 7 דקות נוספות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button