חורש סבזי (2)

מצרכים:
שמן קנולה- 4 כפות סהכ (40 מ”ל)
צלעות בקר- 650 גרם, 600-700 גרם בשר חתוך לקוביות.
שעועית אדומה- 1/2 כוס סהכ (94 גרם) נושרת כל הלילה.
סלרי כרפס ראש (520 גרם) צרור סלרי קצוץ
פטרוזיליה כוס קצוץ (50 גרם)
כוסברה כוס קצוץ (40 גרם)
נענע 1/2 כוס קצוץ סהכ(11 גרם)
מיץ לימון יחידה (30 מ”ל)
מלח כפית שטוחה
פלפל שחור 1/2 כפית שטוחה
כורכום 1/2 כפית שטוחה
חוואג’ למרק כפית שטוחה
מים לפי הצורך
לימון שחור פרסי 4 יחידות

הוראות הכנה:

  1. מחממים 2 כפות שמן בסיר
  2. מוסיפים את הבשר (בשר בקר מס’ 2 צלעות) +התבלינים ומערבבים ל-10 דקות טיגון בערך.
  3. מוסיפים 1 וחצי ליטר מים, מחכים לרתיחה ומוסיפים את השעועית המושרית והלימונים הפרסיים 0חתוכים ל1/29 מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה.
  4. בינתיים מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, מוסיפים את כל עשבי התיבול, הסלרי, הכוסברה, הפטרוזיליה והנענע, ומטגנים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  5. מעבירים את עשבי התיבול לסיר הבשר, מוסיפים את מיץ הלימון הסחוט, מבשלים בערך כשעתיים ומערבבים מידי פעם.
  6. 10 דקות לפני הסיום טועמים ומתקנים תיבול.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button