חזה עוף בטמפורה ורוטב צ’ילי מתוק

מצרכים:
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
לטמפורה ביתית
1 כוס קמח מנופה
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
כוס מים קרים
לרוטב צ”ילי:
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף סילאן
1/2 כוס רוטב צ”ילי מתוק
כף מים חמים
מלח ופלפל לפי הטעם
שומשום

הוראות הכנה:
הכנת חזה העוף בטמפורה

  1. בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה,מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
  2. את קוביות חזה העוף נכניס לקערת הבלילה, נכסה בניילון נצמד ונקרר במשך חצי שעה לחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.

הכנת רוטב צ”ילי משודרג

  1. במחבת קטנה נחמם מעט שמן ובו נטגן את שיני השום עד לרתיחת השמן.
  2. נוסיף למחבת פפריקה, סילאן,רוטב צ”ילי וכף מים חמים. נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל.
  3. נבשל 5 דקות על אש נמוכה, נכניס את הקוביות חזה העוף בטמפורה, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
  4. לסיום נפזר שומשום בנדיבות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

Call Now Button