מצרכים:
כרוב קטן קצוץ
500 ג’ פילה חזה חתוך קטן
בצל חצוי ופרוס דק
מרינדה
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
- להשרות את העוף שעה.
- לטגן את הכרוב עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן.
- במחבת נפרדת לטגן את החזה כשתי דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה. להוסיף לירקות להקפיץ יחד כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.
בתיאבון!