חזה עוף בנוסח סיני

מצרכים:
כרוב קטן קצוץ
500 ג’ פילה חזה חתוך קטן
בצל חצוי ופרוס דק
מרינדה
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

  1. להשרות את העוף שעה.
  2. לטגן את הכרוב עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן.
  3. במחבת נפרדת לטגן את החזה כשתי דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה. להוסיף לירקות להקפיץ יחד כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button