חזה עוף בנוסח סיני

מצרכים:
כרוב קטן קצוץ
500 ג’ פילה חזה חתוך קטן
בצל חצוי ופרוס דק
מרינדה
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

  1. להשרות את העוף שעה.
  2. לטגן את הכרוב עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן.
  3. במחבת נפרדת לטגן את החזה כשתי דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה. להוסיף לירקות להקפיץ יחד כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג לשבת חתן

קייטרינג לשבת חתן

עומדים להתחתן בקרוב? בשעה טובה! אם אתם מתכננים לערוך שבת חתן, זה הזמן לקבוע לכם שירותי קייטרינג מקצועיים...

קרא עוד >
קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
Call Now Button