כרעיים עוף אפויים עם פירות יבשים ברוטב חמוץ-מתוק

מצרכים:
לעוף:
6 כרעיים עוף חתוכים לשוקיים וירכיים
1/2 כוס משמשים מיובשים
1/2 כוס צימוקים
1/2 בוס שזיפים מיובשים

לרוטב:
1/3 כוס קטשופ
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס חומץ
3 כפות סילאן
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
1/ כוס מים פושרים
לפי הטעם כורכום

אופן ההכנה:
הרוטב:

  1. יוצקים לקערית את כל מצרכי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. מכניסים את הירכיים והשוקיים לתבנית. יוצקים מעליהם את הרוטב. מכסים ומשרים במקרר במשך כ5-6 דקות שעות לספיגת הטעמים.
  3. מסירים את כיסוי הניילון. מפזרים את הפירות היבשים. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעל מכסים עם רדיד אלומיניום.
  4. מכניסים את התבנית עם חלקי העוף לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את העוף במשך כ-45 דקות. הפעם טיימר (45 דקות).
  5. מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה וממשיכים לאפות במשך כ-10 דקות נוספות, על מנת שחלקי העוף יקבלו צבע שחום.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button