כרעיים עוף אפויים עם פירות יבשים ברוטב חמוץ-מתוק

מצרכים:
לעוף:
6 כרעיים עוף חתוכים לשוקיים וירכיים
1/2 כוס משמשים מיובשים
1/2 כוס צימוקים
1/2 בוס שזיפים מיובשים

לרוטב:
1/3 כוס קטשופ
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס חומץ
3 כפות סילאן
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
1/ כוס מים פושרים
לפי הטעם כורכום

אופן ההכנה:
הרוטב:

  1. יוצקים לקערית את כל מצרכי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. מכניסים את הירכיים והשוקיים לתבנית. יוצקים מעליהם את הרוטב. מכסים ומשרים במקרר במשך כ5-6 דקות שעות לספיגת הטעמים.
  3. מסירים את כיסוי הניילון. מפזרים את הפירות היבשים. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעל מכסים עם רדיד אלומיניום.
  4. מכניסים את התבנית עם חלקי העוף לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את העוף במשך כ-45 דקות. הפעם טיימר (45 דקות).
  5. מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה וממשיכים לאפות במשך כ-10 דקות נוספות, על מנת שחלקי העוף יקבלו צבע שחום.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button