מפרום (2)

מצרכים:
למפרום:
200 גרם בשר טחון
5 תפוחי אדמה פרוסים לסנדוויצ’ים
1 חופן פטרוזיליה
1 בצל טחון
1 כף בהרט
ראס אל חנות
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1 כף פפריקה
1 ביצה
200 גרם קמח

לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריות, מרוסקות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
3 כפות שמן
8 שיני שום
1כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
1 כף בהרט
ראס אל חנות
1 כף אבקת מרק
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל מצרכי המלית- 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות 2 פרוסות מחוברות בקצה בצורת V
  3. ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.
  4. מחממים שמן במחבת גדולה.
  5. מניחים 2 צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה מלח פלפל שחור ופפריקה ומעט מים, ובשניה מניחים קמח לקימוח.
  6. מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  7. מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  8. מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button