מפרום (2)

מצרכים:
למפרום:
200 גרם בשר טחון
5 תפוחי אדמה פרוסים לסנדוויצ’ים
1 חופן פטרוזיליה
1 בצל טחון
1 כף בהרט
ראס אל חנות
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1 כף פפריקה
1 ביצה
200 גרם קמח

לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריות, מרוסקות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
3 כפות שמן
8 שיני שום
1כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
1 כף בהרט
ראס אל חנות
1 כף אבקת מרק
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל מצרכי המלית- 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות 2 פרוסות מחוברות בקצה בצורת V
  3. ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.
  4. מחממים שמן במחבת גדולה.
  5. מניחים 2 צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה מלח פלפל שחור ופפריקה ומעט מים, ובשניה מניחים קמח לקימוח.
  6. מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  7. מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  8. מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button