מרק קובה סלק אדום וטעים

מצרכים:
למעטפת הקובה (בצק סולת)
2.5 כוסות סולת
1/2 כך מלח
1 כוס מים

למילוי הבשר:
500 גרם בשר טחון
חופן פטרוזיליה
בצל גדול מגורר
כף שטוחה מלח
כף שטוחה פלפל
כפית פפריקה
1/2 כפית בהרט

למרק סלק אדום:
מעט שמן
2-3 סלקים מרוקקים/קצוצים דק
בצל קצוץ
כפית מלח לימון
כפית מלח
3 כפות סוכר
1/2 כף רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה מתוקה+ חריפה
מים בגובה תכולת הסיר

אופן ההכנה:
הכנה הקובה:

  1. בקערה מניחים את הסולת והמלח ומערבבים.
  2. מוסיפים את המים בהדרגה ותוך כדי ערבוב מתמיד. בכל פעם כוס, עד הכוס האחרונה.
  3. המרקם של בצק הקובה צריך להיות רך מאד ולא גרגירי.
  4. מניחים לתערובת לעמוד כ-10 דקות ( בשלב הזה, אם צריך מוסיפים עוד מעט מים)
  5. מכינים מילוי וממלאים
  6. בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי.
  7. מתערובת הבשר יוצרים כדורים קטנים. ניתן להכין את הבשר על המחבת לפני מילוי הקובה, אבל אין צורך, הבשר מוכן בזמן בישול הקובה במרק.
  8. עוברים לבצקת הסולת- יוצרים כדורים קטנים, כל כדור משטיחים וממלאים בפנים בקציצת הבשר או בככפית מתערובת הפטריות.

הכנת מרק הסלק:

  1. מטגנים במטע שמן את הבצל, מוסיפים את המים ואת הסלק ומרתיחים בערך 20 דקות.
  2. מוסיפים את התבלינים והקובה, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית.
  3. לאחר הכנסת הקובה למרק יש לבשל כ 20-30 דקות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button