עוף באננס וטריאקי

מצרכים:
1 חזה עוף (פרפר, לא שניצל) חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף קמח
מלח פלפל שחור דרוס
1/2 כפית פפריקה
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק
2-3 כפות שמן בוטנים (או רגיל)
100 גרם קוביות אננס
6-8 פלפלי צ’ילי יבשים מושרים 10 דקות במים חמים וחתוכים גס
1-2 פלפלים ירוקים וחריפים
2 כפות ג’נג’ר קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות טריאקי או רוטב סויה מתוק
2 כפות קטשופ או רוטב צ’ילי (מתוק או חריף)
2 כפות סאקה או יין לבש יבש
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בשקיות ניילון קורנפלור, קמח, מלח, פלפל ופפריקה. מכניסים את נתחי העוף ומנערים.
  2. טורפים ביצה בקערה, מכניסים פנימה את נתחי העוף ומשרים לחצי שעה לפחות.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את נתחי העוף רבע כמות בכל פעם 2-3 דקות עד שמשנים צבע. שומרים בצד.
  4. מחממים ווק עם שמן בוטנים ומטגנים את האננס דקה -שתיים לזיגוג. מוציאים ומניחים בצד.
  5. מוסיפים לווק פלפלים, ג’ינג’ר, שום, טריאקי, קטשופ וסאקה ומקפיצים דקה-שתיים. מחזירים את העוף והאננס, מקפיצים לדקה, מפזרים בצל ירוק ומגישים עם אורז או נודלס.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button