עוף באננס וטריאקי

מצרכים:
1 חזה עוף (פרפר, לא שניצל) חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף קמח
מלח פלפל שחור דרוס
1/2 כפית פפריקה
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק
2-3 כפות שמן בוטנים (או רגיל)
100 גרם קוביות אננס
6-8 פלפלי צ’ילי יבשים מושרים 10 דקות במים חמים וחתוכים גס
1-2 פלפלים ירוקים וחריפים
2 כפות ג’נג’ר קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות טריאקי או רוטב סויה מתוק
2 כפות קטשופ או רוטב צ’ילי (מתוק או חריף)
2 כפות סאקה או יין לבש יבש
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בשקיות ניילון קורנפלור, קמח, מלח, פלפל ופפריקה. מכניסים את נתחי העוף ומנערים.
  2. טורפים ביצה בקערה, מכניסים פנימה את נתחי העוף ומשרים לחצי שעה לפחות.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את נתחי העוף רבע כמות בכל פעם 2-3 דקות עד שמשנים צבע. שומרים בצד.
  4. מחממים ווק עם שמן בוטנים ומטגנים את האננס דקה -שתיים לזיגוג. מוציאים ומניחים בצד.
  5. מוסיפים לווק פלפלים, ג’ינג’ר, שום, טריאקי, קטשופ וסאקה ומקפיצים דקה-שתיים. מחזירים את העוף והאננס, מקפיצים לדקה, מפזרים בצל ירוק ומגישים עם אורז או נודלס.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button