עוף בפירות יבשים וסילאן

מצרכים:
6 כרעיים
5-6 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות
100 גרם צימוקים
100 גרם משמשים חתוכים
100 גרם שזיפים שחורים ללא גרעינים, חתוכים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות (לא חובה)
2 כוסות ציר עוף או מים רותחים
כפית קינמון
מעט ציפורן
פלפל שחור
כורכום
כפית מלח
2 כפות סוכר חום
2 כפות גדושות סילאן או דבש

אופן ההכנה:

  1. להשתמש בסיר שניתן להכניס גם לתנור.
  2. מטגנים את הבצלים ברבע כוס שמן עד שהבצל מזהיב.
  3. מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד לצבע זהוב.
  4. מוסיפים לסיר את הפירות היבשים.
  5. מוסיפים את כל התבלינים ואת הסילאן (או הדבש) ואת ציר העוף (או המים).
  6. משלים כשעה על אש קטנה עד לצמצום הנוזלים, מעבירים לתנור בחום בינוני להשחמה כ-חצי שעה (תלוי בעוצמת התנור- נא לבדוק כל כמה דקות).

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button