מצרכים:
5-6 חלקי עוף
1/4 כוס שמן
כף תבלין גריל
כפית תבלין פילדלפיה
1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
מלח לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
כף רסק עגבניות או קטשופ
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים שמן, שום ותבלינים.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את חלקי העוף.
- יוצקים מעל לחלקי העוף את תערובת השמן והתבלינים ומעסים מעט עם הידיים.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור חם על 200 מעלות למשך שעה וחצי- שעתיים.
- מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל וצולים כ-4 דקות נוספות, עד לקבלת עוף שחום.
בתיאבון!