עוף בתנור: מתכון בסיסי

מצרכים:
5-6 חלקי עוף
1/4 כוס שמן
כף תבלין גריל
כפית תבלין פילדלפיה
1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
מלח לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
כף רסק עגבניות או קטשופ

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים שמן, שום ותבלינים.
  2. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את חלקי העוף.
  3. יוצקים מעל לחלקי העוף את תערובת השמן והתבלינים ומעסים מעט עם הידיים.
  4. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור חם על 200 מעלות למשך שעה וחצי- שעתיים.
  5. מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל וצולים כ-4 דקות נוספות, עד לקבלת עוף שחום.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button