עוף בתנור: מתכון בסיסי

מצרכים:
5-6 חלקי עוף
1/4 כוס שמן
כף תבלין גריל
כפית תבלין פילדלפיה
1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
מלח לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
כף רסק עגבניות או קטשופ

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים שמן, שום ותבלינים.
  2. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את חלקי העוף.
  3. יוצקים מעל לחלקי העוף את תערובת השמן והתבלינים ומעסים מעט עם הידיים.
  4. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור חם על 200 מעלות למשך שעה וחצי- שעתיים.
  5. מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל וצולים כ-4 דקות נוספות, עד לקבלת עוף שחום.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button