עוף עם פירות יבשים

מצרכים:
10 חלקי עוף (לדוג’ שוקיים, ירכיים)
10 שזיפים יבשים מגולענים
10 משמשים יבשים
10 שיני שום שלמות קלופות
בצל גדול חתוך ל-4
בטטה גדולה חתוכה לעיגולים או לפלחים
שליש כוס עלי כוסברה טריים קצוצים

רוטב לעוף:
3 כפות שמן זית, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות סילאן, שן שום שמנה כתושה, כף מלאה פפריקה מתוקה, שליש כפית אבקת קינמון, שליש כפית כמון, רבע כפית פלפל שחור.

אופן ההכנה:

  1. מניחים את חלקי העוף, הבטטה, הבצל, שיני השום והפרות היבשים בתבנית.
  2. מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל.
  3. מערבבים היטב בצורה אחידה,
  4. מפזרים מעל כוסגברה קצוצה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך שעה וחצי.
    *הערה: אם התנור שלכם חזק ומייבש את העוף, מומלץ לכסות את התבנית בנייר כסף במהלך השעה הראשונה ולאחר מכן להסיר את הכיסוי ולהמשיך לצלות בתנור חצי שעה נוספת, עד לקבלת צבע יפה.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button