פילה דג אמנון ברוטב חריף

מצרכים למתכון:
5-6 נתחי פילה אמנון
חומץ
מלח
לרוטב:
4 שיני שום
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה/חריפה
תבלין צ”ילי יבש גרוס
1/4 כפית כורכום
מלח
1/2 כוס שמן
צרור כוסברה(כמה שאוהבים)
פלפלים חריפים אדומים וירוקים(לפי הטעם)

הוראות הכנה:

  1. את הפילה אמנון משרים במשך 5 דקות בקערת חומץ עם מלח. שוטפים ומניחים בצד.
  2. בקערה קטנה מערבבים היטב שום, פפריקה, צ”ילי, כורכום, מלח ושמן עד שמתקבלת משחה אדומה. מוסיפים לסיר רחב.
  3. קוצצים את הכוסברה וחותכים פלפלים חריפים. מניחים בסיר רחב 1/2 מכמות הכוסברה ואת הפלפלים.
  4. מעל לכל מסדרים את הדגים ועוד שכבה של כוסברה מעל הדגים. מוסיפים לסיר הדגים מעט מים לגובה שלא יעבור את הדגים.
  5. מבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים ונשאר רוטב שמנוני. הבישול הוא קצר מאד, בערך רבע שעה- בזמן הבישול יש לנדנד את הסירים כדי שלא ידבק לתחתית.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button