פרגיות ממולאות בשר וירקות

מצרכים:
4 פרגיות מרודדות לעובי 2 ס”מ בערך
100 גרם בשר טחון
1 גזר מגורד
1 בצל ירוק קצוץ דק דק
1 גבעולי סלרי קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
1 עגבניה מגורדת
1 כף רסק עגבניות
2 כפות סוכר חום
מלח ופלפל
1 כפית כמון

לרוטב:
3 בצלים חתוכים לפרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כפית קארי
5 עגבניות מגורדות
מעט מאד הל
מעט מאד ג’ינג’ר

אופן ההכנה:

  1. מתחילים עם הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן על אש קטנה, עד שהוא מקבל גוון אדמדם.
  2. מוסיפים את הפלפל הגרוס והקארי ואז את העגבניות המגורדות.
  3. מוסיפים את ההל והג’ינג’ר ומבשלים כשעה.
  4. בינתיים מכינים את הפרגיות: מכניסים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים. ממלאים את הפרגיות וקושרים בחוט. מטגנים את הפרגיות הממולאות מכל הצדדים, כדי לסגור אותן.
  5. מכניסים את הפרגיות: הממולאות לרוטב ומבשלים בסיר מכוסה עוד כשעה על אש בינונית. מדי פעם יוצקים בעזרת כף מעט רוטב על הפרגיות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

Call Now Button