מצרכים:
4 פרגיות מרודדות לעובי 2 ס”מ בערך
100 גרם בשר טחון
1 גזר מגורד
1 בצל ירוק קצוץ דק דק
1 גבעולי סלרי קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
1 עגבניה מגורדת
1 כף רסק עגבניות
2 כפות סוכר חום
מלח ופלפל
1 כפית כמון
לרוטב:
3 בצלים חתוכים לפרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כפית קארי
5 עגבניות מגורדות
מעט מאד הל
מעט מאד ג’ינג’ר
אופן ההכנה:
- מתחילים עם הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן על אש קטנה, עד שהוא מקבל גוון אדמדם.
- מוסיפים את הפלפל הגרוס והקארי ואז את העגבניות המגורדות.
- מוסיפים את ההל והג’ינג’ר ומבשלים כשעה.
- בינתיים מכינים את הפרגיות: מכניסים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים. ממלאים את הפרגיות וקושרים בחוט. מטגנים את הפרגיות הממולאות מכל הצדדים, כדי לסגור אותן.
- מכניסים את הפרגיות: הממולאות לרוטב ומבשלים בסיר מכוסה עוד כשעה על אש בינונית. מדי פעם יוצקים בעזרת כף מעט רוטב על הפרגיות.
בתיאבון!