צלי בשר מרוקאי

מצרכים:
1/2 1 ק”ג בשר בקר- נתח מספר 5
בצל
4 עלי דפנה
1/2 כוס שמן
כפית כורכום
צרור כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מניחים את גוש הבשר בסיר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים בצל ועלי דפנה. מבשלים כחצי שעה על אש בינונית עד לריכוך הבשר.
  2. מסננים את הבשר ממי הבישול אותם שומרים בצד, ועל קרש חיתוך חותכים לפרוסות עבות, בדומה לחיתוך לחם.
  3. מנקים שני בצלים חותכים אותם לאורך. לוקחים סיר שטוח ורחב ומוזגים את השמן, מניחים בתחתית הסיר את הבצל. מטגנים אותו עד להשחמה קלה ומעליו מסדרים את פרוסות הבשר אחד ליד השני.
  4. מכסים במי הבישול של הבשר, ומוסיפים עוד מים עד לכיסוי מלא של תכולת הסיר. מביאים לרתיחה.
  5. מעל בוזקים כורכום וכוסברה קצוצה ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג לשבת חתן

קייטרינג לשבת חתן

עומדים להתחתן בקרוב? בשעה טובה! אם אתם מתכננים לערוך שבת חתן, זה הזמן לקבוע לכם שירותי קייטרינג מקצועיים...

קרא עוד >
קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
Call Now Button