מצרכים:
קילו חלקי עוף
1/3 כוס סילאן
3 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג’ משמש מיובש
200 ג’ צימוקים
כוס מים רותחים
כף פפריקה
אבקת מרק
מלח פלפל
אופן ההכנה:
- “לסבן” את העוף עם 1/3 כוס סילאן. לטגן ולהזהיב את העוף מכל הכיוונים.
- לטגן את הבצל.
- להעביר את הבצל לתבנית, לפזר מעל את המשמשים, צימוקים. את חלקי העוף לסדר מעל.
- לערבב מים, סילאן, תבלינים. לצקת מעל הכל.
- להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 45 דקות.
בתיאבון!