צלי עוף מתוק עם פירות יבשים

מצרכים:
קילו חלקי עוף
1/3 כוס סילאן
3 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג’ משמש מיובש
200 ג’ צימוקים
כוס מים רותחים
כף פפריקה
אבקת מרק
מלח פלפל

אופן ההכנה:

  1. “לסבן” את העוף עם 1/3 כוס סילאן. לטגן ולהזהיב את העוף מכל הכיוונים.
  2. לטגן את הבצל.
  3. להעביר את הבצל לתבנית, לפזר מעל את המשמשים, צימוקים. את חלקי העוף לסדר מעל.
  4. לערבב מים, סילאן, תבלינים. לצקת מעל הכל.
  5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 45 דקות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג גורמה כשר

קייטרינג גורמה כשר

האם המילה ‘גורמה והמילה ‘כשר’ יכולים לבוא ביחד? התשובה היא בהחלט כן! קייטרינג גורמה כשר הוא אחד המומלצים...

קרא עוד >
קייטרינג לאירוע קטן

קייטרינג לאירוע קטן

איך לתכנן אירוע קטן? אירועים קטנים הפכו פופולריים במיוחד בשנים האחרונות וכמעט כל אולמות האירועים היום מאפשרים לערוך...

קרא עוד >
Call Now Button