צלי עוף מתוק עם פירות יבשים

מצרכים:
קילו חלקי עוף
1/3 כוס סילאן
3 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג’ משמש מיובש
200 ג’ צימוקים
כוס מים רותחים
כף פפריקה
אבקת מרק
מלח פלפל

אופן ההכנה:

  1. “לסבן” את העוף עם 1/3 כוס סילאן. לטגן ולהזהיב את העוף מכל הכיוונים.
  2. לטגן את הבצל.
  3. להעביר את הבצל לתבנית, לפזר מעל את המשמשים, צימוקים. את חלקי העוף לסדר מעל.
  4. לערבב מים, סילאן, תבלינים. לצקת מעל הכל.
  5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 45 דקות.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button