אורז אדום (2)

מצרכים:
1 1/2 כוסות אורז (מומלץ אורז הודי בסמטי)
1 בצל קצוץ
1 קופסה רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי רכייבים טבעיים אסם
מלח לפי הטעם
3 כוסות מים

אופן ההכנה: (35 דקות)

  1. מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת מרק והמלח ומערבבים.
  2. שוטפים במסננת את האורז ומוסיפים לסיר. מטגנים כ4-5 דקות.
  3. יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. ומכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות. מידי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים רבע שעה.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג לשבת חתן

קייטרינג לשבת חתן

עומדים להתחתן בקרוב? בשעה טובה! אם אתם מתכננים לערוך שבת חתן, זה הזמן לקבוע לכם שירותי קייטרינג מקצועיים...

קרא עוד >
Call Now Button