צלי ברוטב עגבניות

מצרכים:
700 גרם צלי כתף
4 בצלים גדולים קצוצים בגסות
200 גרם גרגירי חומוס שהושרו במים כל הלילה
5 עגבניות גדולות מגורדות
מלח
1/2 כפית פלפל גרוס
קורט שאטה גרוס
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1 כף רוטב צ’ילי מתוק

אופן ההכנה:

  1. מסננים ושוטפים את גרגירי החומוס ומבשלים במים רותחים כ20 דקות על חום גבוה.
  2. מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
  3. מחממים מעט שמן על מחבת וסוגרים את הצלי. יש להפוך אותו מידי פעם עד לסגירה מלאה.
  4. מכניסים ת הצ’ילי לסיר, מנמיכים את הלהבה ומשבלים כשעה.
  5. אחרי שעה, מוציאים את הבשר, מצננים מעט וחותכים לקוביות גסות.
  6. מוסיפים לבצל המטוגן: מעט מלח, פלפל גרוס, כמון, כורכום, שאטה גרוס ורוטב צ’ילי מתוק ומערבבים.
  7. מוסיפים את העגבניות המורדות, גרגירי החומוס והבשר. טועמים ומשפרים טעמים.
  8. מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי לפחות בחום נמוך מאד.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קייטרינג בשרי בשרון

קייטרינג בשרי בשרון הופך לפופולרי כאפשרות לאירועים כמו חתונות, בר מצוות, ימי הולדת ועוד. אוכל בשרי נחשב לתענוג...

קרא עוד >

קייטרינג בשרון

מתכננים אירוע באזור השרון? זה הזמן לבחור שירותי קייטרינג! הצלחה של אירוע פרטי או עסקי תלויה במידה רבה...

קרא עוד >
Call Now Button